Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 14 september, 2019 - 19:42

FC Åland plockar hem tre poäng

FC Åland gästade TPK under lördagen i herrfotbollens division tre. En seger som satt långt inne men som till sist kammades hem genom två sena mål av Daniel Boman och Rezgar Amani.

FC Åland gästade TPK under lördagen i herrfotbollens division tre. En seger som på förhand var ett måste för FC Åland för att inte låta serieledarna PIF få en större lucka i toppen.

Matchen får sig en rivstart med en straffspark för hemmalaget TPK en kvart in i matchen. FC Ålands målvakt Anton Axberg lyckas dock rädda den och ställningen förblir 0-0

Det är först i den 82a minuten som FC Åland lyckas göra hål på TPK. Målet är signerat av Daniel Boman. Sen på tilläggstid kommer spiken i kistan för hemmalaget när FC Ålands Rezgar Amani gör 0-2.

Vinsten innebär tre poäng och en andraplats i tabellen med fyra poäng upp till serieledaren PIF med fyra matcher kvar att spela.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »