Publicerad: söndag, 30 april, 2023 - 14:28Uppdaterad: söndag, 30 april, 2023 - 21:52

FC Åland föll mot Peimari UTD

Herrarna i FC Åland förlorade med 2-1 mot Peimari UTD i fotbollens division tre under lördagen.

Peimaris Pedro Cascalhais Diniz gjorde 1-0 tio minuter in i första halvlek och utökade själv ledningen till 2-0 ungefär tio minuter in i andra halvlek. Reduceringen skickade den nyss inbytte Wilmer Kronström i nät för FC Åland i den 75:e matchminuten. Men det blev inga fler mål i matchen utan FC Åland förlorade med uddamålet och har efter tre spelade matcher tre poäng, vilket innebär att man ligger på en åttonde plats i den tolv lag stora serien. FC Åland möter serieledarna FC Inter 2 på lördag hemma på Vikingavallens konstgräs.