Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 26 februari, 2020 - 12:47Uppdaterad: onsdag, 26 februari, 2020 - 17:59
  • Ålands Golfklubbs ordförande Mikael Mörn skakar hand med den nya klubbdirektören Peter Ellqvist

Ellqvist ny klubbdirektör på Ålands golfklubb

Peter Ellqvist har rekryterats som ny klubbdirektör till Ålands golfklubb. Ellqvist har erfarenhet av rollen som klubbdirektör då han tidigare haft den rollen för tre svenska golfklubbar. Han har varit verksam inom Svenska Golfförbundet och även varit chef för golfresearrangörer.

Ellqvist anser att det känns oerhört inspirerande att vara en del av den satsning som Ålands Golfklubb vill göra. Efter att ha vandrat runt på banan fick han en känsla av att det kommer bli en unik bana i Norden och till och med Europa. Han vill också använda sina kontakter och erfarenheter som han har samlat på sig för att bidra till utvecklingen av golfklubben.

Den nuvarande klubbdirektören, Åsa Nordström, går i pension i sommar och kommer att lotsa in Peter Ellqvist i verksamheten fram till dess.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »