Publicerad: lördag, 27 februari, 2021 - 14:40Uppdaterad: söndag, 28 februari, 2021 - 12:50

ÅU gruppsegrare i Finlands cup

3-1 vann fotbollsdamerna i Åland United med mot Ilves i den sista gruppspelsmatchen. Detta innebär att Åland United går segrande ur sin grupp i Finlands cup.

Åland United inledde målskyttet tidigt genom att Cassandra Korhonen gör 1-0 efter en passning av Sarah Triccoli, men det fick en snabb replik av Ilves när Pipsa Saarilahti kvitterade på en hörna tre minuter senare.

Sen dröjde det till 39:e matchminuten innan ÅU tog kommandot i matchen igen. Dana Leskinen drämde till en boll som smet upp i krysset efter en assist av Selma Viktorsson.

Duon bestående av Leskinen och Triccoli signerade slutresultatet 3-1 efter att Sarah Triccoli frispelade Dana Leskninen 20 minuter in i andra halvlek.

Åland United som gruppvinnare lottas nu i kvartsfinalen mot en grupptvåa och kvartsfinalerna spelas helgen 20-21 mars.