Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 16 mars, 2021 - 10:56Uppdaterad: tisdag, 16 mars, 2021 - 17:21
  • Mohammed Abubakari, foto: IFK Mariehamn

Abubakari är klar för IFK Mariehamn

Mohammed Abubakari har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021 med IFK Mariehamn.

Mohammed Abubakari har gjort över 180 matcher i Allsvenskan med bland annat Åtvidabergs FF, BK Häcken och Helsingborgs IF. Han blev skolad i Feyenoords ungdomsakademi och spelade i början av sin seniorkarriär i Feyenoords A-trupp. Innan allsvenskan spelade han fem år i diverse olika grekiska klubbar.

Klubbdirektören Peter Mattsson skriver i ett pressmeddelande att Abubakari är en mycket etablerad och rutinerad fotbollsspelare som spelat på allsvensk nivå under lång tid och de senaste tre säsongerna har han gjort strax under 80 matcher för Helsingborg så vi tror oss hittat litet av en mittfältsgeneral till årets lagbygge.

I och med värvningen av Abubakari återstår nu två platser att fylla i årets lagbygge. IFK Mariehamn söker fortfarande efter en anfallsspelare och en försvarsspelare skriver Peter Mattsson i pressmeddelandet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »