Publicerad: måndag, 25 november, 2019 - 14:32Uppdaterad: måndag, 25 november, 2019 - 17:51
  • Mariehamns Gymnastikförening i Köpenhamns tävlingar. Från vä Stina Ekstrand, Nora Karlsson, Smilla Berglund, Kajsa Sjöström, Frida Granskog, Frida Eriksson, Emma Pussinen, Malin Pussinen (tränare), Ylva Watkins (domare)

Två medaljer till Nora Karlsson

Ålänningen Nora Karlsson från Mariehamns Gymnastikförening hade en lyckad helg och tog hem två medaljer i Köpenhamn.

Karlsson slutade på en andra placering i mångkampen, trots att hon hade två fall. Hon lyckades också att knipa en bronspeng i barr. En annan framstående placering från MGF:s sida gjorde Frida Granskog som slutade på en femte plats på bom. Tävlingen hade tävlande från Norge, Danmark, Finland och Sverige.

Tävlingsgymnasterna går nu in i en träningsperiod där siktet är inställt på vårens kommande tävlingar. Där det väntas kval till junior-EM, junior-NM och finska mästerskapen.