Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 19 november, 2021 - 12:22Uppdaterad: fredag, 19 november, 2021 - 17:43
  • Stående: Håkan Mansnerus, Camilla Eklund, Eva Ringwall och Ninnie Westerback. Sittande: Chrissie Sjöblom

Reseda vill i bokform öppna dörrar

Reseda, Ålands intresseförening för psykisk hälsa, ger ut en bok med samlade texter från personer som delar med sig av sina erfarenheter av psykisk ohälsa. Boken heter “Vi öppnar dörren” och släpps på lördag på den Åländska bokmässan.

Författarna bakom boken är Eva Ringwall, Chrisse Sjöblom, Håkan Mansnerus, Camilla Eklund och Ninnie Westerback. Syftet med boken har varit att bidra med nycklar som kan öppna dörrar som förhoppningsvis ska minska stigmatiseringen kring psykisk ohälsa.

- Det är spännande att se boken. Det är verkligen roligt att se den nu och veta att vi har skapat den, säger Chrisse Sjöblom.

Ålandskanalen direktsänder samtal och diskussioner som hålls på bokmässan under lördagen den 20 november från 11:00-15:00.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »