Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 5 maj, 2021 - 12:22Uppdaterad: onsdag, 5 maj, 2021 - 13:48

Polisen utreder misstänkt grovt rattfylleri

Polisen utreder ett misstänkt grovt rattfylleri och äventyrande av trafiksäkerheten efter att en paketbil kört av vägen i en av landsbygdskommunerna.

Föraren var berusad och fick ett körförbud tills vidare.

Polisen påträffade en mindre mängd med narkotikaklassade läkemedel i samband med en visitation som gjordes i måndags. Personen visiterades efter att polisen fått information om att personen i fråga betett sig märkligt. Läkemedlen omhändertogs och personen fick böter för straffbart bruk av narkotika.

Under måndagskvällen anmäldes även en kollision med ett rådjur i Saltvik. Polisen har de senaste veckorna fått in flertalet anmälningar om kollisioner med rådjur och påminner om att man bör vara extra vaksam särskilt på kvällar och nätter då rådjuren plötsligt kan springa ut på vägbanan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »