Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 3 oktober, 2024 - 17:45Uppdaterad: torsdag, 3 oktober, 2024 - 17:45

Niko Micklin tar över Havsvidden – vill utveckla mellansäsongen

Havsvidden management Abs nya vd heter Niko Micklin och tillträder sin tjänst den 1 november 2024. Han handplockades till tjänsten och kände fort att det var något som han skulle tacka ja till.

– Klart jag behövde fundera på det. Men när jag besökte Havsvidden och tittade på upplevelsen som erbjuds, så kände jag fort att det var en häftig produkt som jag ville jobba med, säger Niko Micklin. 

Micklin har arbetat inom besöksnäringen de senaste tolv åren och varit i många olika positioner. Han har erfarenhet senast från Visit Åland där han har haft fokus på bland annat försäljning och destinationsmarknadsföring, men har också arbetat inom flera olika roller inom hotellbranschen. Han vill stärka kännedomen om Havsvidden mot den svenska och finska marknaden och förmedla de starka naturupplevelserna som erbjuds i närheten till Norrhavet. Han hoppas även utveckla den så kallade mellansäsongen som innebär att man kommer igång tidigare på våren och fortsätter längre in på hösten. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »