Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 31 mars, 2023 - 10:49Uppdaterad: fredag, 31 mars, 2023 - 12:13

Manifestation för Ida Mann

Personalen inom Mariehamns stads stadsmiljösektor anordnar en manifestation för att visa sitt stöd för Ida Mann och den ska hållas på stadshusets gård klockan 12 under fredagen.

Enligt stadsstyrelsens protokoll från tisdagens möte står det, att det under prövotiden har framkommit att Ida Manns lämplighet för de uppgiftsområden som ingår i tjänsten inte är tillräcklig för att låta tjänsten övergå i ett tillsvidare anställningsförhållande.

Men i insändare i båda lokaltidningarna framkommer det att personalen inom stadsmiljösektorn vill att Ida Mann ska vara kvar. De anser att beslutet tillkommit på okända grunder då ingen av de berörda avdelningscheferna inom stadsmiljösektorn tillfrågats om synpunkter eller input i frågan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »