Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 24 juli, 2023 - 06:30Uppdaterad: måndag, 24 juli, 2023 - 09:32

Många uppdrag för polisen trots gott beteende från folk på stan

Helgen har sysselsatt polisen med flera olika uppdrag och gärningar, särskilt i Mariehamn där det samlats fler människor än vanligt.

Under helgen har flera fordonsförare fått böter, bland annat på grund av överhastigheter, äventyrande av trafiksäkerheten, misstänkt rattfylleri och på grund av att förare haft fler passagerare än tillåtet i sina fordon. Under lördag dag och natten till söndag inkom flera narkotikauppdrag, bland annat då två påsar med misstänkt narkotika påträffats i Mariehamn och då narkotika kunde påträffas i en lägenhet. Flera fall av misshandel rapporterades även. Kommissarie Tommy Thörnroos förklarar däremot att det inte är ovanligt under högsäsong och att folk generellt sett har skött sig väl. 

Som alltid när mycket människor samlas på mindre ytor och när alkohol är involverat så blir det en del störningar och en del brott begås, men majoriteten har absolut betett sig, säger kommissarie Tommy Thörnroos. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »