Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 2 mars, 2021 - 05:30Uppdaterad: tisdag, 2 mars, 2021 - 09:52

LR ger coronainformation på flera språk

Information om restriktioner och rekommendationer i samband med coronapandemin ges på ryska, estniska, rumänska lettiska, engelska och arabiska under ett skilt pressinformationstillfälle som landskapsregeringen håller på onsdag.

-Då ger vi information om hur man bäst skyddar sig mot covid-19, vad man ska tänka på och också information om att landet är i undantagstillstånd, sade lantrådet Veronica Thörnroos (C) under måndagens pressinformation.

Tidpunkten är ännu oklar, men informationstillfället kan ses på landskapsregeringens kanal på webbplatsen Youtube. Det är ett led i landskapsregeringens mål att intensifiera spridningen av information.
Landskapsregeringen intensifierar även information på sociala medier till yngre ålänningar. Utbildnings- och kulturminister Annika Hambrudd (C )samordnar det arbetet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »