Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 1 mars, 2024 - 14:50Uppdaterad: fredag, 1 mars, 2024 - 14:50

Löfström invald i nationell kommission för hållbar utveckling

Ålands riksdagsledamot Mats Löfström har blivit invald som ordinarie medlem i den nationella kommissionen för hållbar utveckling. Löfström är svenska riksdagsgruppens medlem i kommissionen som leds av statsminister Petteri Orpo. 

Huvudmålet hos kommissionen är att säkerställa goda levnadsvillkor för nuvarande och kommande generationer, där man under kommande mandatperioden ska försöka öka insatserna för att nå de globala hållbarhetsmålen enligt Agenda 2030.  

Mats Löfström säger i ett pressmeddelande att han ser fram emot arbetet och är glad över att ha fått förtroendet att bli utnämnd till kommissionen.  
–  Frågor om hållbar utveckling har alltid varit viktiga för mig personligen och är frågor som är viktiga för Åland, och som varit och är prioriterade på Åland, säger Mats Löfström enligt ett pressmeddelande. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »