Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 26 mars, 2022 - 19:39Uppdaterad: lördag, 26 mars, 2022 - 19:40
  • Bild från Mariehamns litteraturdagar. På scen från vänster: Stefan Krakowski, Mathias Rosenlund, Stina Wollter och moderator Yukiko Duke. Foto: Johan Ågren.

Folkfest under Mariehamns Litteraturdagar

Det var en stor publik som hade samlats under lördagens evenemang av Mariehamns litteraturdagar. Ett evenemang som verkar ha varit efterlängtat av många av besökarna som besökte Mariehamns stadsbibliotek.

En deltagare på plats berättade att det är ett jättespännande evenemang, men att det också känns ovanligt att vara ute bland andra människor utan mask.
En annan av besökarna på plats uttryckte att det alltid är stimulerande att prata runt litteraturen och höra författarna berätta varför de skriver sina böcker.

Ett flertal uttryckte att Stina Wollter var ett dragplåster för dem under evenemanget och att de sett fram emot att se och höra henne.
- Jag tycker hon är en fantastisk person. Hon är en bra förebild och samtidigt bara sig själv, sa en av besökarna under Mariehamns litteraturdagar.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »