Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 7 september, 2020 - 06:05Uppdaterad: måndag, 7 september, 2020 - 10:45

Albion Ademi hoppas avsluta säsongen i IFK

Fotbollsspelaren Albion Ademi hoppas att han får avsluta säsongen i IFK Mariehamn.

Han har varit en av de bästa fotbollsspelarna under årets säsong i herrarnas högsta division. Han har spottat in mål och leder skytteligan med totalt 10 mål. Han har alltså gjort hälften av IFK Mariehamns mål under de 13 spelade matcherna under säsongen. Detta i sig gör att många klubbar såklart är intresserade av honom.

- Det är en naturlig del att klubbar blir intresserad när man spelar bra och gör mycket mål. Men just nu spelar jag för IFK Mariehamn och kommer fokusera på de kommande matcherna, säger Albion Ademi

Han påpekar också att man aldrig vet vad som händer, men han tror att han kommer vara kvar i IFK Mariehamn till slutet av säsongen. Men om det skulle komma ett erbjudande som verkar intressant ska han givetvis tänka på saken, säger Albion Ademi.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »