Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 november, 2019 - 14:52Uppdaterad: måndag, 18 november, 2019 - 16:13
  • Denna information fanns hos Åland Post när strejken i riket inleddes. Arkivbild

Åland Post är inte oroliga över sympatistrejk

Åland Post säger att de inte är oroliga för Sjömansunionens sympatistrejk. Eivor Granberg, affärsområdeschef för posttjänster på Åland Post berättar att man får ta det som det kommer.

Åland Post är inte alls inblandade i strejken eller förhandlingarna, men följer med och har kontakt med samarbetspartners på fastlandet och uppdateras nästan en gång i timmen för att få information om vad som händer.

Vilken inverkan som Sjömansunionens sympatistrejk kommer ha är för tidigt att spekulera kring menar Åland Post. Under måndagen har allt löpt normalt, men med lite förseningar i leveransen. Först på torsdag drar den stora stödstrejken igång. Då släpps inte längre långtradare, tankbilar och lösa släp ombord på båtarna, vilket i sin tur gör att det blir mindre volymer som kommer till Åland.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »