Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 2 januari, 2018 - 14:35

Emma Lundberg bloggar om hälsa

-Vi hade byggt hus och fått barn, en dag kom min man hem och berättade att vi fått ett erbjudande, och kan flytta till Seattle om vi vill, det kändes för spännande för att tacka nej säger Emma Lundberg.

Emma bytte jobbet på Landskapsregeringens eu-avdelning mot en tillvaro i Seattle som hälsobloggare. Efter två år där har nu familjen flyttat tillbaka till Åland, där Emma idag står inför sin första arbetsdag som yogalärare. Om bloggen berättar Emma att det finns ett jättestort intresse för hälsa, och ett stort intresse för en "quick fix".

-Man läser ofta att det här är bra eller dåligt, men det är oftast inte så enkelt, jag försöker referera till flera studier och berätta varför något är bra eller dåligt säger Emma.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »