Video

Åland idag
I samband med Alandica Debatt hölls den 11 juni en stor partiledardebatt där samtliga åländska partiledare deltog.
Årets sommarpratare presenteras:
Sommarprat 2019
Johan Ehn, avgående politiker, Pia Jacobsson, tingsdomare och Mikaela Nyman, författare och frilansjournalist är några av de som sommarpratar i...
Trafik & Motor: Hemma hos Bernt Sundin och flytten av Edos mack
Gomorron
I Bernt Sundins garage i Dalkarby finns en T Ford från 1919, sannolikt en av Ålands äldsta fungerande bil. T Forden är idag i toppskick efter...
Debatt inför EU-valet med Camilla Gunell och Anton Nilsson
EU-valet 2019
Det börjar närma sig! Den 26:e maj är det dags för Europaparlamentsval och vi på Ålands Radio valde att låta våra två åländska kanditater Camilla Gunell och Anton Nilsson och debattera om klimatet, migrationen och jordbruket bland annat.
Nina Smeds intervjuar Anton Nilsson:
EU-valet 2019
EU-parlamentskandidaten Anton Nilsson , som kandiderar på Svenska Folkpartiets lista, vill ha konkreta åtgärder för att få klimatpolitiken att fungera.
Fem snabba frågor
Anton Nilsson , åländsk kandidat i EU-valet svarar på fem snabba frågor.
Anders Jansson från Geta nostalgi och motormuseum intervjuas av Josefina Jansson
Nostalgiska röster när Edos mack flyttar
Gomorron
Efter kaffet idag ska huset där Sven Karlsson drev Edos mack lyftas upp och sen transporteras ut till Geta nostalgi och motormuseum. Eventuella åskådare uppmanas hålla avståndet och inte störa vare sig arbetarna eller trafiken. Ålands Radio sänder direkt från Norrböle då det är dags att lyfta upp huset.
Nina Smeds intervjuar Camilla Gunell:
EU-valet 2019
Regionerna inom EU ska få utrymme att bestämma mer själva. Det säger EU-parlamentskandidaten Camilla Gunell (S) i Ålands radios kandidatutfrågning.
Fem snabba frågor
Camilla Gunell , åländsk kandidat i EU-valet svarar på fem frågor.

Sidor