Teknikmagasinet

Ålands Radios teknikprogram, om allt från elvispar till talande bilar. Av och med Frippe Granlund och Axel Eriksson.

Teknikmagasinet, del 33

Teknikmagasinet, avsnitt 33
Teknikmagasinet
Det har blivit svårare att skjuta ned kärnvapenrobotar, nu börjar mobiltillverkarna konkurrera med skärmuppdateringshastigheten, och så har Axel börjat cykla inomhus.

Teknikmagasinet 31, augusti

Teknikmagasinet, avsnitt 31
Teknikmagasinet
I augusti månads Teknikmagasinet pratar vi om att kärnvapenbomba Mars, om riskerna med IoT i kombination med fjärrstyrda dildosar, och om hur mobiltelefonerna kommit till vägs ände. I studion: Axel Eriksson och Frippe Granlund.

Teknikmagasinet 30, juli

Teknikmagasinet, avsnitt 30
Teknikmagasinet
I juliavsnittet ägnas mycket tid åt jubilaren Apollo-programmet. Det var nämligen i juli 1969 som världen höll andan inför mänsklighetens första fotsteg på en annan himlakropp. Men det är inte allt. Vi tar en titt på AMD:s inteldödare (?) och en ny version av Mac Pro.

Teknikmagasinet, juni

Teknikmagasinet, juni 2019
Teknikmagasinet
Teknikmagasinet är programmet som varje månad går igenom teknikutvecklingen på en rad områden; från grundforskning till färdiga produkter eller tjänster. I redaktionen den här veckan: Josefina Jansson och Frippe Granlund.

Teknikmagasinet, maj

Teknikmagasinet maj 2019
Teknikmagasinet
Det senaste avsnittet i vår programserie "Teknikmagasinet". Häng med oss när vi pratar om artificiell fotosyntes och hur man bäst använder kärnvapen för att stoppa asteroider innan de krockar med, exempelvis, Falköping eller Moskva.

Teknikmagasinet, mars

Teknikmagasinet mars 2019
Teknikmagasinet
Sverige som militär stormakt med världens fjärde största flygvapen, Counterstrike 1.6, spooky action at a distance kan ha fått sin förklaring och varför hamnar allt fler speltitlar utanför Steam? Alltihop är ämnen som diskuteras i det här avsnittet av Teknikmagasinet.

Teknikmagasinet, februari

Teknikmagasinet februari 2019
Teknikmagasinet
I Teknikmagasinet berättar vi om ny teknisk grundforskning, tekniska innovationer på prototypnivå och nya produkter i handeln. Vi räds inte blickar mot en nära eller avlägsen framtid, och vi är lika rädda för som nyfikna på artificiell intelligens.

Teknikmagasinet, januari

Teknikmagasinet januari 2019
Teknikmagasinet
Teknikmagasinets januariavsnitt 2019.

Sidor