Jomala

Jomala skickar intresseförfrågan angående kommunen Södra Åland

Jomala kommunstyrelse har beslutat att en intresseförfrågan angående kommunen Södra Åland ska skickas till Eckerö, Hammarland, Lemland och Lumparland.

Planeringen av Vikingaåsens tillbyggnad fick mer pengar

Planeringen av om- och tillbyggnaden av Vikingaåsens skola i Jomala får 80.000 euro i tilläggsmedel, det beslöt Jomala kommunstyrelse på sitt senaste möte.

Seger för FC Åland, förlust för JIK

Fotboll. FC Åland vann och Jomala IK förlorade när lagen spelade matcher i division 3 på lördagen.

Möjligt skatteproblem för invånare i Jomala

John Eriksson:
Jomalas kommundirektör John Eriksson vädjar till boende i Jomala att kontrollera att hemkommunen i deklarationen är korrekt ifylld.

Jomala brandkårer får 15.000 för Alfrida-arbete

Jomala kommun beviljar 15.000 euro till räddningsförvaltningen för att ge ersättning till de frivilliga brandkårerna i Jomala p.g.a. merarbete och mer-kostnader i samband med arbetet under stormen Alfrida under perioden den 2.1 –13.1.2019.

Jomala positivt till gemensamt demenscentrum

Jomala kommun anser att Oasens förfrågan om att skapa ett gemensamt demenscentrum på Åland är välkommen och går i linje med landskapets...

Projektering för Vikingaåsen inleds

Jomala fullmäktige har tillsatt en projekteringsgrupp för att undersöka möjligheter och kostnader för om- och tillbyggnader av Vikingaåsens skola.

Minskning av antalet bygglov i Jomala

Guy Dannström intervjuas av Tomas Tornefjell:
- Antalet bygglov i Jomala har återgått till det normala efter rekordåret 2017. Det säger byggnads- och miljöinspektör Guy Dannström.

Sidor