Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 13 april, 2017 - 16:17Uppdaterad: torsdag, 13 april, 2017 - 16:29
  • Gary Williams har ett förflutet som tränare i Åland United. Arkivfoto

Williams om rollen i JIK

Fotboll: En förening där så många som möjligt har så roligt som möjligt, så länge som möjligt. Gary Williams berättar om sin nya roll inom Jomala IK.

Den tidigare Åland United-tränaren Gary Williams hoppade i april månad på ett nytt uppdrag som heltidsanställd chefstränare för Jomala IK fotboll. Nu har han bekantat sig med alla delar av verksamheten och i helgen väntar premiär för a-laget i division 4.

Gary Williams arbetar med klubbens samtliga juniorlag och klubbens båda a-lag och fungerar som ett viktigt stöd för lagen och för tränarna, både när det gäller spelarutvcekling och träningsövningar. Själv talar han varmt om klubbens vision att arbeta hårt för att vara en förening som ska låta så många som möjligt ha så roligt som möjligt, så länge som möjligt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »