Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 oktober, 2016 - 11:21Uppdaterad: fredag, 14 oktober, 2016 - 17:51
  • Peter Lundberg hoppas på en historisk första seger borta mot HJK. Foto: Hasse Persson-Bru.

Viktigt att alla är i ”action-mode”

Fotboll: IFK Mariehamn har ett utmärkt läge att göra ett guldryck i herrarnas fotbollsliga när laget ikväll går ut mot HJK i Helsingfors.

- Det ska bli fantastiskt kul att tävla om poängen här idag, säger IFK Mariehamns huvudtränare Peter Lundberg som ser fram emot en match med mycket folk, bra inramning och många supportrar från Åland. Men även om en publik på uppemot 10.000 åskådare kommer att förgylla matchen så är det ändå insatsen på planen som blir avgörande.

- Det absolut viktigaste är att vi själva är i action-mode, att vi vill delta vara aktiva, försvara aggressivt och komma med maxlöpningar i anfallsspelet, säger Peter Lundberg som också betonar att IFK måste se upp med HJK:s individuella skicklighet.
Avspark väntar klockan 18.30 i Helsingfors. Ålands radio direktsänder matchen med start klockan 18.15. Kommentator är Totte Vesterlund.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »