Publicerad: lördag, 14 oktober, 2017 - 18:14
  • Erica Öström, Fanny Eriksson och Mathilda Sjövall kom tillbaka till sin gamla hemmaplan. Foto: Owe Sjöblom

Våsc föll i premiären

Våsc:s damer förlorade seriepremiären i innebandyns division 2 mot Uppsala Teknologerna med 4-5 i Baltichallen.

Men det var Våsc som började bäst och hade en 2-0 ledningen efter den första perioden efter mål av Marie Waarheid och Sandra Westerlund. Direkt i den andra perioden ryckte gästerna upp sig och gjorde tre snabba mål innan Erica Blomqvist kunde kvittera. Men innan perioden var slut hade Teknologerna gjort ytterligare två mål varav ålänningen Erica Öström gjorde det ena. I den tredje perioden reducerade Petronella Perämaa, men Våsc kom inte närmare än så.
I Uppsala teknologer spelar, förutom målskytten Öström, också Fanny Eriksson och Mathilda Sjövall som kommer från Åland.