Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 17 februari, 2010 - 13:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

Utkovic intresserad av IFK

Fotboll: Igor Utkovic testspelade för IFK Mariehamn i helgens ligacupmatch och han är intresserad av den åländska klubben. -Det är klart att det är intressant, man vill ju spela på så hög nivå som möjligt, säger Utkovic till Nya Wermlands-Tidningen och passar även på att berömma IFK för dess seriositet. Utkovic ska i veckan ge besked till sin gamla klubb Carlstad United om en eventuell fortsättning. Enligt uppgifter till Nya Wermlands-Tidningen är han inte längre aktuell för Ljungskile, däremot finns några intresserade klubbar i Göteborgstrakten. Om IFK Mariehamn är intresserade av Utkovic är dock en annan fråga som lär få sitt svar på fredag när klubbdirektör Peter Mattsson ska samtala med Igor Utkovic.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »