Publicerad: lördag, 21 maj, 2011 - 20:28Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

SIFFK tappade ledning

Fotboll: SIFFK fick bara med sig en poäng i lördagens hemmamatch i division 3 mot gästande LTU. Rezgar Amani satte ledningsmålet på nick efter 39 minuters spel. Den andra halvleken var 20 minuter gammal när gästerna nickade in kvitteringen på hörna. Resten av matchen blev sönderryckt av alla frisparkar och avbrott. Gästerna drog på sig en uppsjö av gula kort och två röda, men trots detta lyckades inte SIFFK utnyttja det numerära överläget. Närmast var Jimmy Sundman som prickade ribban efter ett sologenombrott. Matchen slutade 1-1 och det var SIFFK:s fjärde oavgjorda match för säsongen. Laget ligger på sjunde plats efter sex omgångar.