Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 17 december, 2016 - 16:42Uppdaterad: lördag, 17 december, 2016 - 17:33
  • Vinnarlaget (fr. v.) Daniel Sjölund, Mika Niskala, Peter Holmström, Peter Lundberg, Alexander Weckström, Kristoffer Weckström och Owe Sjöblom (främst) Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Foto: Hasse Persson-Bru.

Peter Lundberg avgjorde inomusturnering

Fotboll: IFK Mariehamns tränare Peter Lundberg blev finalhjälte i helgens inomhusturnering i fotboll för femmannalag. 

Lundberg gjorde matchens enda mål för Mmmarabou som besegrade Jomala med 1-0 i finalen i Vikingahallen. Jomala som tog sig till finalen efter en mållös match och straffläggning mot Låt det gå var dock nära att föra även finalen till straffar. Isac Holmström var en nick i ribban från att utjämna till 1-1, men Mmmmarabou lyckades hålla undan och bärga titeln.

- Vi fick ju stryk av Jomala i gruppen (med 0-4) så det var skönt att ta revansch och visa att gammal verkligen är äldst, sa målskytten Peter Lundberg som också fick frågor om testspelarna i IFK Mariehamn. 

- De spelare vi har haft här har gjort bra ifrån sig och ser intressanta ut, så de har bekräftat det vi har vetat innan. Vi får ser lite hur vi går vidare. Vi har lite andra spelare som vi förhandlar med, så vi hoppas att vi kan nå något avtal före jul, säger Peter Lundberg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »