Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 1 september, 2017 - 11:39Uppdaterad: fredag, 1 september, 2017 - 14:03
  • I kväll möter Finlands U19-landslag Belgien och matchen sänds på Yle Arenan. IFK:s Joel Mattsson kan dock inte medverka på grund av skada. Arkivfoto.

Mattsson lämnar för-EM skadad

Fotboll. IFK Mariehamns Joel Mattsson fick speltid i onsdags när Finlands U19-landslag mötte Portugal i för-EM som spelas i Seinäjoki.

Portugal vann matchen med 3-0 och Joel Mattsson spelade från start men byttes ut skadad i den 70:e minuten när ställningen var 2-0 till Portugal.
- Jag fick en smäll på utsidan av framlåret och jag var på magnetröntgen i går. Det finns ingen chans att jag kan spela mer i turneringen så jag åker hem i dag, säger Joel Mattsson till Ålands radio.
Mattsson hoppas och tror att han ska kunna spela igen ganska snart, och han tyckte det var roligt att spela mot Portugal.
- Det var ett bra test och jag tycker vi gjorde en helt okej match. Jag tycker inte de var 3-0 bättre än oss, vi släppte in lite billiga mål, säger Mattsson.
Förutom Finland och Portugal deltar Belgien och Holland i turneringen. Finland möter Belgien i kväll och Holland på måndag. Kvällens match börjar 18.30 och man kan se den över webben på Yle Arenan. EM spelas i Finland i juli 2018.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »