Publicerad: söndag, 14 maj, 2017 - 18:55Uppdaterad: söndag, 14 maj, 2017 - 23:10

JIK lekte hem segern mot Bosna

Fotboll: Jomala IK hade inga som helst problem att avfärda söndagens motståndare i division 4. JIK vann med 9-0 mot tabelljumbon FC Bosna.

Aresh Ghaznavi både inledde och avslutade målskyttet för Jomala som öppnade målkontot en kvart in i matchen. Kort därpå utökade Kim Nordberg ledningen. 2-0 stod sig halvleken ut. Åtta minuter in i andra halvlek gjorde Lucas Eriksson 3-0. Titus Linte satte 4-0 innan Nordberg gjorde sitt andra mål. Gästerna bjöd senare på ett självmål och Fredrik Rosenberg och Emil Rönnberg gjorde varsitt mål innan Ghaznavi fastställde slutresultatet i matchminut 90. Jomala ligger på andra plats i serien efter fyra segrar på fem omgångar.