Publicerad: torsdag, 26 maj, 2011 - 21:57Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Ingen final för IFK

Fotboll: Det blir ingen final för IFK Mariehamn i finska cupen. Det står klart efter att IFK förlorade semifinalen mot KuPS med 0-3. Redan efter sex minuter gjorde Dickson det första målet efter en frispark. Knappa 20 minuter in i en andra halvleken ökade Miika Ilo på till 2-0 när han sköt en frispark rakt genom muren och med elva minuter kvar gjorde Dickson sitt andra mål för kvällen när han fastställde slutresultatet.KuPS får möta HJK i finalen i september efter att HJK vann över FC Lahti med 3-0.