Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 26 september, 2017 - 06:48
  • Albin Granlund är återigen uttagen till A-landslaget. Arkivfoto: Hasse Persson-Bru.

IFK:are åker på landslagsuppdrag

Fotboll. IFK Mariehamns  Albin Granlund är uttagen i A-landslagstruppen som ska möta Kroatien och Turkiet i de sista matcherna i VM-kvalet.

Kroatienmatchen spelas den 6 oktober i Kroatien och den 9 oktober kommer Turkiet till Helsingfors för att möta Finland. Finland når inte VM, man har bara sju poäng efter åtta matcher och ingen chans att klättra från femteplatsen i kvalgruppen.

För U21-landslaget lever däremot drömmen om EM och IFK Mariehamns Aapo Mäenpää är uttagen inför kvalmatcherna mot Polen i Lodz den 6 oktober och mot Danmark i Helsingfors den 10 oktober. Till U19-landslaget som möter Georgien i två träningsmatcher på bortaplan den 8 till 10 oktober är också en IFK:are uttagen, nämligen Joel Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »