Publicerad: lördag, 6 mars, 2010 - 15:28Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

IFK förlorade träningsmatch mot ÖSK

Fotboll. På ett soligt Behrn Arena mötte idag IFK Mariehamn allsvenska Örebro SK. Efter en jämn första halvlek där IFK hade de bästa chanserna stod det 0-0. Den andra halvleken började lika jämnt men sedan tog Örebro över och efter cirka 60 minuter gjorde Alejandro Bedoya 1-0 och tio minuter senare punkterade Roni Porokara matchen på straff efter att IFK-målvakten Willis Ochieng rivit ner Nordin Gerzic. 2-0 blev också slutresultatet.Provspelande mittbacken Tennant McVae övertygade inte, högerbacken Sunday Okodugha gjorde en godkänd insats.IFK gjorde en bra första halvlek men maldes ner av ÖSK i den andra. Närmast ett IFK-mål var Mikko Paatelainen som hade ett avslut i ribban i slutet av matchen.