Publicerad: lördag, 28 januari, 2017 - 21:22Uppdaterad: söndag, 29 januari, 2017 - 15:38
  • IFK stod som förlorande lag i lördagens match som bjöd på 11 mål. Arkivfoto

IFK föll mot Stortorparna

Ishockey: Serieledarna IFK Mariehamn förlorade borta mot Stortorparna med 5-6 i lördagens match i fortsättninsserien av division 3 östra. Avgörandet kom med knappa tre minuter kvar av matchen när IFK spelade i numerärt underläge. I mitten av den andra perioden ledde IFK med 4-2, men grönvitt lyckades inte förvalta ledningen. IFK:s mål gjordes av Robin Englund (2), Niklas Kerwien (2) och Otto Silfver.

IFK har dock fortfarande en betryggande ledning i serien. Älta ligger på andra plats i serien men är fyra poäng bakom IFK trots att laget har spelat tre matcher mer.