Publicerad: söndag, 29 januari, 2017 - 19:01Uppdaterad: söndag, 29 januari, 2017 - 21:20
  • Lucky Mkosana hittade nätet två gånger. Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Robin Sid hade mycket boll i matchen och var på spelhumör. Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Joel Karlström gjorde matchens sista mål. Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Marc Nordqvist ställdes inte på några riktigt svåra prov. Foto: Hasse Persson-Bru.

IFK besegrade Legirus

Fotboll: IFK Mariehamn besegrade FC Legirus Inter i premiären av den finska cupen. IFK vann matchen med 4-0 inför 376 åskådare i Eckeröhallen.

Robin Sid gav IFK ledningen i matchens 13:e minut när han vek in från sin vänsterkant, tog avslut utanför straffområdet och hittade luckan i målvaktens vänstra kryss. Lucky Mkosana ökade på till 2-0 i matchens 34:e minut när han styrde in Brian Spans inlägg från högerkanten med pannan.

Lucky Mkosana ökade på till 3-0 i matchens 66:e minut efter en bjudning då han stötte in en för lös hemåtpass från gästerna adresserad den egna målvakten. Inbytte junioren Joel Karlström behövde inte många minuter på planen innan han stänkte in 4-0 med vänstern på passning från inbytte Rezgar Amani.