Publicerad: söndag, 18 december, 2016 - 17:24Uppdaterad: söndag, 18 december, 2016 - 19:07
  • Kenneth Westerback har fått fart på IFK lagom till julledigheten. Foto: Hasse Persson-Bru.

IFK avslutade med storseger

Ishockey: IFK Mariehamn fortsatte helgens segertåg genom att bortabesegra Älta IF. Slutresultatet skrevs 4-11 (2-4, 1-4, 1-3). Hemmalaget tog visserligen ledningen i matchen, men sedan inledde IFK måltiden och hade snart käkat upp sina motståndare.

IFK var duktiga på att sprida målskyttet mellan formationerna. Otto Silfver, Emil Molander, Toni Mäkinen och Andreas Stenberg såg till att IFK hade fyra olika målskyttar efter den första perioden. Dominic Ingström, Nicklas Herou och Jani Kivinemi hittade också in i målprotokollet i den andra perioden, där Otto Silfver gjorde sitt andra mål för dagen. I den sista akten såg Jani Kivineimi och Nicklas Herou till att lämna isen som tvåmålsskyttar. Sista målet för dagen bjöd Sebastian Passell på.

IFK toppar fortsättningstrean när det är dags för juluppehåll. IFK leder serien två poäng före Ormsta HC när båda lagen har spelat sex matcher.