Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 oktober, 2016 - 13:51

Guldtyngd match för Daja

Fotboll: IFK Norrköping med Daniel Sjölund spelar på söndag en allsvensk match som är värd sin vikt i guld när laget tar emot serieledarna Malmö FF. För IFK är seger i praktiken ett måste om laget fortsatt ska ha chansen att försvara SM-guldet från ifjol. Vinner IFK är laget bara en poäng bakom Malmö med fyra omgångar kvar. Seger för Malmö innebär däremot att skåningarna har guldet som i en liten ask med sju poängs försprång med fyra omgångar kvar. Daniel Söjlund som är tillbaka i laget efter avstängning ger sin syn på matchen i en intervju med Norrköpings Tidningar.

– Malmö är ett bra lag och det brukar vara jämna matcher. I fjol vann vi båda och i år har de vunnit både i serien och cupen mot oss. Det brukar vara små marginaler som avgör, säger han till nt.se
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »