Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 1 november, 2016 - 12:49
  • IFK Mariehamns Albin Granlund är uttagen till Finlands VM-kvalmath mot Ukraina. Arkivfoto.

Granlund i landslaget

Fotboll: IFK Mariehamns högerback Albin Granlund är uttagen i landslagstruppen till VM-kvalmatchen mot Ukraina i Odessa lördag 12 november.

Finland har spelat tre matcher i kvalet så här långt och bara lyckats ta en poäng och är nästsist i gruppen. Poängen kom i öppningsmatchen mot Kosovo i början av september. Ukraina har också spelat tre matcher och det har blivit en seger och två oavgjorda, vilket betyder att dom har fem poäng och ligger trea i gruppen., som leds av Kroatien och Island med sju poäng vardera.

Det här är även den sista chansen för förbundskapten Hasse Backe och Finland att få en seger under 2016. Blir det inte det så har Finland spelat elva matcher det här året utan att lyckas få till en enda vinst.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »