Publicerad: onsdag, 16 juni, 2010 - 21:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fotboll: Ingen final för IFK

IFK Mariehamn förlorade semifinalen i finska cupen mot HJK med klara 0-3 i Helsingfors. Redan efter fem minuter gjorde Jarno Parikka första målet efter en målvaktsretur från Willis Ochieng. I den 66:e minuten nickade Juni Ojala in en hörna och tio minuter senare fastställde Johannes Westö slutresultatet.IFK hade hand om spelet i den andra halvan av första halvlek och skapade tre heta målchanser utan att kunna spräcka nollan. I den andra halvleken var det HJK som styrde helt och hållet och vann rättvist.