Publicerad: söndag, 6 juni, 2010 - 21:25Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fotboll: IFK tog första segern

IFK Mariehamn tog säsongens första seger i Tipsligan när TPS besegrades med hela 4-1 på bortaplan. Tamas Gruborovics gjorde det första målet redan efter sex minuter. Tidigt i den andra halvleken ökade Gruborovics på till 2-0 och Sasha Anttilainen kunde göra IFK:s tredje mål. Med åtta minuter kvar av ordinarie tid reducerade Jonathan Johansson för TPS, men inbytte Petteri Forsell fastställde slutresultatet med ett mäktigt långskott.Dmytro Voloshyn fick rött kort direkt och blir avstängd två matcher.Trots segern ligger IFK kvar på sista plats, men nu med sex poäng. Närmast ovanför är FC Lahti en poäng före IFK.