Publicerad: torsdag, 10 juni, 2010 - 22:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fotboll: IFK klara för semi i cupen

Fotboll: IFK Mariehamn är klar för semifinal i finska cupen efter att på torsdagskvälenl ha besegrat FC Inter i kvartsfinalen med 2-1 på hemmaplan. Gästerna tog ledningen efter tio minuter genom Daniel Osinachi, och den ställningen stod sig halvleken ut. Efter bara en minut i den andra halvleken kvitterade nyss inbytte Mikko Paatelainen. Efter det tog IFK över spelet mer och mer, och med fem minuter kvar av ordinarie tid kunde Medoune Gueye avgöra matchen med en mycket vacker cykelspark. Semifinalerna spelas den 16 juni och lottas i dag fredag. Förutom IFK Mariehamn är HJK, TPS och KuPS klara för semifinal.