Publicerad: onsdag, 23 juni, 2010 - 22:19Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fotboll: IFK förlorade hemma igen

IFK Mariehamn förlorade på hemmaplan än en gång den här säsongen när MyPa vann med 2-1. Gästerna gick till ledningen i den 27:e minuten genom Maxim Votinov. Med dryga fem minuter kvar av den första halvleken kvitterade Mikko Paatelainen.I början av andra halvlek skapade IFK ett antal chanser utan att lyckas få bollen i nätmaskorna och i den 62:a minuten gjorde Votinov sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet.- Jag är mycket missnöjd med hur vi genomför den här matchen, grabbarna gjorde inte som vi kommit överens om, säger en bekymrad tränare, Pekka Lyyski.