Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 17 februari, 2010 - 11:19Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

Fotboll: Gashi till Öster?

Fotboll: IFK Mariehamns anfallare Arsim Gashi kan vara på väg till det svenska superettalaget Öster. Enligt Smålandsposten är IFK:aren en av tänkbara förstärkningar i anfallet för Växjölaget. -Vi känner honom rätt väl och har haft koll på honom sedan Motalatiden, men vi har inte haft någon direktkontakt med honom, säger Östers värvningsansvarige Sven Johannesson. -Inga kommentarer, svarar IFK Mariehamns klubbdirektör Peter Mattsson på frågan om Gashi är på väg till Öster. Arsim Gashi är inte med i kvällens ligacupmatch mot TPS eftersom han ska spela landskamp för Kosovo mot Albanien. Gashi provspelade för Ängelholm tidigare i vintras, men fick inte något kontraktserbjudande. Han har två år kvar på kontraktet med IFK.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »