Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 3 juni, 2017 - 17:01Uppdaterad: lördag, 3 juni, 2017 - 18:56
  • Ett bortdömt mål och en varning blev facit för Rezgar Amani i lördagens match som innebar FC Ålands första förlust för säsongen. Arkivfoto.

Första förlusten för FC Åland

Fotboll: FC Åland åkte på säsongens första förlust borta mot Masku. 3-0 till hemmalaget innebär att FC Åland tappade serieledningen. 

FC Åland hade bud på det första målet i matchen, men Rezgar Amanis avslut i mål tidigt i matchen dömdes bort för offside. Istället var det hemmalaget som gick upp i ledningen. Niklas Harjula gjorde 1-0 efter 19 minuter och ökade på till 2-0 i den 37:e minuten. FC Åland jagade förgäves en reducering i den andra halvleken. Istället var det Maskus Joonas Manzu som definitivt stängde matchen i den 87:e minuten. 

FC Åland släppte in sina första tre mål för säsongen och tappade också serieledningen i och med förlusten. Ny serieledare är KaaPo som ligger två poäng före FC Åland. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »