Publicerad: lördag, 2 september, 2017 - 16:56Uppdaterad: lördag, 2 september, 2017 - 16:57
  • FC Åland mötte TPK på bortaplan i dag. Arkivfoto från en annan match: Hasse Persson-Bru

FC Åland besegrade TPK

Serieledarna FC Åland besegrade mittenlaget TPK från Åbo på bortaplan i dag. Matchen slutade 3-2.

TPK gjorde matchens första mål i den 14:e minuten och FC Åland kvitterade i den 19:e genom Ted Göstas. Bara två minuter senare tog TPK åter ledningen och i den 37:e minuten kvitterade FC Åland igen, då genom Jimmy Sundman.

I den 58:e minuten fastställdes slutresultatet genom ett självmål från TPK som innebar att FC Åland vann matchen med 3-2 och fick tre poäng med sig hem.