Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 17 december, 2016 - 13:39Uppdaterad: lördag, 17 december, 2016 - 17:19
  • Daniel Sjölund deltog i veckoslutet i IFK Mariehamns interna träningsmatch och i inomhusturneringen i Vikingahallen. Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Daniel Sjölund deltog i veckoslutet i IFK Mariehamns interna träningsmatch och i inomhusturneringen i Vikingahallen. Foto: Hasse Persson-Bru.

Daniel Sjölund tränade med IFK Mariehamn

Fotboll: Daniel Sjölund fanns med på planen när IFK Mariehamn ordnade en intern träningsmatch på 3x15 minuter för att närmare syna testspelarna i matchsituation. Daniel Sjölund har länge lobbat för en avslutning på karriären i grönvitt, men när 33-åringen kritade på för IFK Norrköping för ytterligare två år i höstas stod det klart att hemkomsten till Åland dröjer.

Daniel Sjölund deltog i helgen i den sedvanliga inmohusturnerigen i fotboll som hålls varje december på Åland där hans lag tog sig hela vägen till final. Ålands radio fick en pratstund med Daja efter semifinalsegern där frågan om hans framtid som spelare eller som tränare i IFK Mariehamns led kom på tal. En längre intervju med Daniel Sjölund kan du höra i Åland idag på måndag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »