Publicerad: lördag, 24 april, 2010 - 22:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

ÅU föll i hemmapremiären

Fotboll: Åland United förlorade lördagens hemmapremiär i damernas liga. United föll med 0-1 mot nykomlingarna FC Sport från Vasa. Målet kom i den 23:e minuten när gästernas Tiialeena Hakala fångade upp en retur från Uniteds målvakt Emelie Karström. United hade svårt att spela sig igenom Sports försvar som efter målet blev än mer kompakt. Kati Nyman var närmast en kvittering i den andra halvleken, men hennes skott rensades undan nära mållinjen. Nästa match för Åland United är borta mot KPV i Karleby den 1 maj. Matchen direktsänds i Ålands radio.