Publicerad: måndag, 19 april, 2010 - 11:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Åland United vann premiären

Lisa Klingberg blev oväntad matchhjältinna för Åland United när dom vann över FC United med 2-1 i seriepremiären i Damernas Liga. I den första halvleken gav Emma Liljegren ÅU ledningen efter tolv minuter. United kvitterade genom Emmi Alanen i den 31.a minuten och så var ställningen i halvtid.En dryg kvart in på den andra halvleken kunde sedan Lisa Klingberg avgöra matchen inför 146 åskådare i Tellushallen i Jakobstad.Inkommande lördag spelar Åland United sin första hemmamatch i Damernas Liga och då kommer Vasa-laget FC Sport på besök.