Publicerad: söndag, 19 februari, 2017 - 18:02Uppdaterad: söndag, 19 februari, 2017 - 18:29
  • Lois Roche spelade på Åland Uniteds centrala mittfält. Foto: Hasse Persson-Bru.

Åland United föll mot AIK

Fotboll: Åland United förlorade söndagens träningsmatch hemma mot AIK med 1-3. Gästerna tog ledningen i matchens 38:e minut med ett vackert distansskott i en i övrigt chansfattig första halvlek. Åland Uniteds högerback Bri Campos var olycklig när hon var sist på bollen i en rörig situation och stötte in den i eget mål i matchens 65:e minut. Bara tre minuter senare fick hon viss revansch när hennes djupledsboll nådde Raissa Feudjio som kunde reducera till 1-2 efter att AIK-målvakten fumlat med bollen. Närmare kom aldrig United. Raissa Feudjio tvingades linka av planen i slutet av matchen med ett ömmande knä och AIK dödade matchen med ännu ett mål i den 89:e minuten.