Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 16 augusti, 2024 - 10:27Uppdaterad: fredag, 16 augusti, 2024 - 16:06

Williams är ny tränare för IFK Mariehamn

Gary Williams blir ny huvudtränare för IFK Mariehamn. Det skriver klubben i ett pressmeddelande. 

Williams tar över jobbet omedelbart, han kommer att leda laget från och med i dag, fredag, och hans kontrakt sträcker sig säsongen ut. 

– Det är en ära att bli ombedd att träna herrlaget i IFK Mariehamn. Det känns naturligt att hjälpa seniorlaget under denna korta period tillsammans med en stab jag känner väl i en klubb jag redan arbetar för. Även om allt har gått snabbt ser jag fram emot att träffa spelarna och är mycket förväntansfull över potentialen i denna grupp, säger Gary Williams om sitt nya uppdrag.

Klubbens vd och sportchef Jimmy Wargh kommenterar den nya anställningen:

– Jag är väldigt nöjd med denna lösning och jag tror att Gary och Daniel "Daja" Sjölund kommer att bli ett bra radarpar som tillsammans med de övriga i tränarna kan leda IFK uppåt i tabellen. Gary tillträder direkt som huvudtränare vilket också är bra, säger Jimmy Wargh.

Williams kommer vara tjänstledig från sitt arbete som sportchef för IFK:s dam- och ungdomslag under tiden han har ansvaret för IFK Mariehamns herrlag.

Ålands Radio har sökt Gary Williams.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »