Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 2 november, 2022 - 10:45Uppdaterad: onsdag, 2 november, 2022 - 16:55
  • Jimmy Wargh. Bild från IFK Mariehamns sociala medier.

Wargh blir assisterande tränare i IFK

Den tidigare Jaro-tränaren Jimmy Wargh blir assisterande tränare i IFK Mariehamn under de två kommande säsongerna, det meddelar klubben på sociala medier.

Jimmy Wargh har tränat Jaro de två senaste åren och han har även en lång och gedigen spelarkarriär bakom sig med över 200 ligamatcher.

-Jag är väldigt glad och nöjd över att en sån här chans dök upp och ser fram emot att få jobba inom IFK Mariehamn. Allting kändes väldigt bra under mina möten med IFK och det känns inspirerande att få börja arbeta med ”Ahna” och de andra i ledarstaben. Jag har tidigare haft en liknande roll i FF Jaro, där jag fungerade som en länk mellan representationslaget och de äldre juniorerna. Jag kommer även att hjälpa till med den delen här i IFK, kommentarer Jimmy Wargh själv nyheten.
I och med att Jimmy Wargh ansluter till ledarstaben så lämnar Jari Pyykölä IFK efter ett år.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »