Publicerad: lördag, 16 december, 2023 - 20:40Uppdaterad: söndag, 17 december, 2023 - 18:38

En vinst och en förlust för FBC Ålands herrar

FBC Åland vann en match och förlorade en match i innebandyns division tre på lördagen.

Den första matchen för dagen var mot IS Saga i Uppsala och den matchen slutade med en 5-3 seger för FBCÅ. Hemmalaget ledde med 2-0 efter den första perioden, innan Daniel Gräsbeck reducerade fem minuter in i andra perioden. Saga gick sedan upp till 3-1, men FBCÅ gick sedan ikapp och förbi efter ett mål av Mathias Boman och tre mål av Fredrik Engström.

Senare under eftermiddagen ställdes FBC Åland mot Enköpings IBK och då blev det förlust med 14-5. FBCÅ hängde med bra i den första perioden, då ställningen var 3-2, men sedan drog Enköping ifrån. Målskyttar för FBC Åland var Robin Sjöblom, Marcus Karlsson, Felix Holmberg samt Ted Nordlund, som blev blev tvåmålsskytt.